Wie wil er nou niet lekker voluit kunnen lachen? Of verleidelijk… En wie wil er nou niet zonder problemen álles kunnen eten? Iedereen toch? Helaas zijn er nog veel mensen die soms flink wat last hebben van hun mond. En dat is jammer, want een frisse adem en schone tanden maken mond én mens natuurlijkerwijs aantrekkelijk. Gelukkig is er eenvoudig wat aan te doen. Met als  eindresultaat: een blije mond die je laat lachen!

Hoe kan MondCleanic® mij hierbij helpen?

Onze parodontologen en in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten behandelen mond- en tandvleesproblemen én helpen nieuwe problemen te voorkomen. Dit kunnen preventieve behandelingen zijn of behandelingen van tandvleesontsteking (gingivitis) of vergevorderde tandvleesontsteking (parodontitis). Wij doen dus feitelijk de grote schoonmaak van uw gebit en zorgen voor een altijd frisse mond!

Wanneer ga ik naar een parodontoloog of mondhygiënist?

Mensen die hun halfjaarlijkse controle bij de tandarts trouw bijhouden en daar hun tandvleesproblemen bespreken, komen soms via de tandarts bij onze parodontologen of in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten terecht. Zij geven uw tandvlees een cijfer (DPSI-score) en duiden hiermee of een tandvleesbehandeling aan te raden is, of noodzakelijk.

Kan ik bij MondCleanic® terecht voor het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen?

De hoogste kwaliteit leveren op het vakgebied parodontologie en mondhygiëne is de belangrijkste doelstelling van MondCleanic. Onze specialisatie is het oplossen van tandvleesproblemen. Het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen laten we daarom graag over aan de specialist op dat gebied en dat is uw eigen tandarts.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust even contact op.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,2 score)
  • Persoonlijke aandacht met passie voor Mondhygiëne en Parodontologie (9,4 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing