Een blije mond laat je lachen!

Behandelingen

Wie wil er nou niet lekker voluit kunnen lachen? Of verleidelijk… En wie wil er nou niet zonder problemen álles kunnen eten? Iedereen toch? Helaas zijn er nog veel mensen die soms flink wat last hebben van hun mond. En dat is jammer, want een frisse adem en schone tanden maken mond én mens natuurlijkerwijs aantrekkelijk. Gelukkig is er eenvoudig wat aan te doen. Met als  eindresultaat: een gezonde blije mond die je laat lachen!

Hoe kan MondCleanic® mij hierbij helpen?

Onze parodontologen en in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten behandelen mond- en tandvleesproblemen én helpen nieuwe problemen te voorkomen. Dit kunnen preventieve behandelingen zijn, behandelingen van tandvleesontsteking (gingivitis / parodontitis) of andere chirurgische ingrepen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen, het weghalen van tandvlees bij een “gummy-smile” (tandvleeslach) of juist een recessie weer bedekken bij teruggetrokken tandvlees. Bekijk het 5-stappenplan voor de pragmatische werkwijze van MondCleanic.

Wanneer ga ik naar een parodontoloog of mondhygiënist?

Mensen die hun halfjaarlijkse controle bij de tandarts trouw bijhouden en daar hun tandvleesproblemen bespreken, komen soms via de tandarts bij onze parodontologen of in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten terecht. Zonder verwijzing een afspraak maken is ook mogelijk.

Kan ik bij MondCleanic® terecht voor het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen?

De hoogste kwaliteit leveren op het vakgebied parodontologie en mondhygiëne is de belangrijkste doelstelling van MondCleanic. Onze specialisatie is het oplossen van tandvleesproblemen. Het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen laten we daarom graag over aan de specialist op dat gebied en dat is uw eigen tandarts.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust even contact op.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl