MondCleanic en Chirurgische Behandelingen

Parodontale Chirurgie, Esthetische en Kaakchirurgie bij MondCleanic

Zoek je naar een oplossing voor een gezonde en blije mond? Bij MondCleanic, onze specialistische mondzorgkliniek, bieden we een breed scala aan chirurgische behandelingen aan, waaronder parodontale chirurgie, esthetische parodontale chirurgie en kaakchirurgische behandelingen.

Waarom kiezen voor MondCleanic?

Onze ervaren en vakbekwame specialisten staan voor je klaar. We maken gebruik van de modernste apparatuur en volgen de laatste technieken en medische en hygiënische protocollen en richtlijnen. Je gezondheid is bij ons in goede handen; een reden waarom vele collega-mondspecialisten patiënten naar onze kliniek doorverwijzen.

Chirurgische Behandelingen bij MondCleanic:

  • Parodontale Chirurgie: Gericht op het tandvlees en het kaakbot, deze behandeling is noodzakelijk als de ruimtes tussen de tand en het tandvlees te diep zijn om zelf goed te kunnen reinigen. Meer informatie over flapoperatie en parodontale gezondheid.
  • Esthetische Parodontale Chirurgie: Voor degenen die hun uiterlijk willen verbeteren door het aanpakken van de gummy-smile of teruggetrokken tandvlees. We bieden behandelingen zoals kroonverlenging en recessiebedekking aan.
  • Kaakchirurgische Behandelingen: Inclusief wortelpuntoperaties (apexresectie) door onze paradontologen bij ontstoken tandwortels, en het verwijderen van verstandskiezen, uitgevoerd in onze poliklinische operatiekamer met geavanceerde apparatuur.

Neem Contact Op

Heb je noodzaak aan een chirurgische behandeling? Ons team van professionals staat klaar om je te helpen met het hoogste niveau van zorg. Neem contact op met MondCleanic vandaag nog voor een consultatie en ontdek hoe we je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl