Parodontale-, Esthetische en Kaakchirurgie

Chirurgische behandelingen

Voor een gezonde blije mond met een mooie lach is soms een chirurgische behandeling noodzakelijk of gewenst. Bij MondCleanic staan ervaren en bekwame specialisten klaar om u van uw mondproblemen af te helpen of om uw lach mooier te maken. Er wordt gewerkt volgens de laatste technieken met gebruikmaking van de modernste apparatuur. De volgende parodontale- en esthetische chirurgische behandelingen worden bij MondCleanic uitgevoerd:

Parodontale chirurgie

Parodontale chirurgie is noodzakelijk als de ruimtes tussen tand en tandvlees (pockets) geheel of gedeeltelijk ontstekingsvrij zijn maar nog te diep zijn om zelf goed te kunnen reinigen. Deze flap-operatie is van groot belang voor een goede (mond-)gezondheid.

Esthetische parodontale chirurgie

Naast de noodzaak van een gezonde mond kan ook om esthetische redenen chirurgie nodig zijn. Of een gebit er fraai uitziet wordt niet alleen bepaald door de tanden en kiezen maar ook door het tandvlees. Er zijn bepaalde gevallen waarbij er te veel (Gummy-smile) of juist te weinig tandvlees te zien is bij een lach. Deze problemen kunnen goed worden opgelost door een kroonverlenging of een recessiebedekking.

Kaakchirurgische behandelingen

Als (na een wortelkanaalbehandeling) een punt van een wortel ontstoken is dan is het noodzakelijk om een apexresectie uit te voeren. Ook voor het verwijderen van verstandskiezen kunt u bij de specialisten van MondCleanic terecht.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl