MondCleanic en chirurgische behandelingen

Parodontale chirurgie, esthetische en kaakchirurgie

Om een gezonde, blije mond te houden, of juist te krijgen, is soms een chirurgische behandeling noodzakelijk. Is dat bij u het geval? De specialisten van onze mondzorgkliniek zijn ervaren en vakbekwame specialisten die u graag helpen. Zij werken volgens de laatste technieken, maken gebruik van de modernste apparatuur en houden zich vanzelfsprekend aan alle medische en hygiënische protocollen en richtlijnen. U bent bij ons beslist in goede handen. Niet voor niets verwijzen collega-mondspecialisten patiënten door naar onze kliniek.

Welke chirurgische behandelingen?

MondCleanic voert de volgende behandelingen uit:

Parodontale chirurgie

Paradontaal wil zeggen dat de ingreep zich richt op de ondersteuning van uw tanden en kiezen; het tandvlees en het kaakbot. Parodontale chirurgie is noodzakelijk als de ruimtes tussen tand en tandvlees, de zogeheten pockets, te diep zijn om zelf goed te kunnen reinigen. Dan helpt een zogenoemde flapoperatie. Lees meer over een flapoperatie en het belang voor uw (mond)gezondheid.

Esthetische parodontale chirurgie

Bij een esthetische ingreep staat de verbetering van uw uiterlijk centraal. Uw mond kan tandheelkundig gezond zijn, maar als u ongelukkig bent met uw tanden of tandvlees, dan kan dat reden zijn voor een ingreep. Dat geldt zowel voor mensen bij wie bij het lachen te veel tandvlees te zien is, de zogenoemde gummy-smile, of juist bij mensen met sterk teruggetrokken tandvlees. Deze problemen kunnen goed worden opgelost door een kroonverlenging (dus waar een teveel aan tandvlees wordt verwijderd) of juist een recessiebedekking (waar extra tandvlees wordt aangebracht).

Kaakchirurgische behandelingen

Zijn er bacteriën in het wortelkanaal van uw tand of kies terechtgekomen? En is, ondanks een wortelkanaalbehandeling bij uw tandarts, de punt van de tandwortel ontstoken? Dan is een wortelpuntoperatie (apexresectie) noodzakelijk. Deze wordt uitgevoerd door een kaakchirurg of paradontoloog uit het team van MondCleanic. Uiteraard beschikt onze kliniek over een poliklinische operatiekamer, ingericht met de meest geavanceerde apparatuur. Ook voor het verwijderen van verstandskiezen kunt u bij onze specialisten terecht.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl