Dé Plek voor je Mondzorg

MondCleanic: Jouw Specialist in Mondzorg

MondCleanic, gelegen in het hart van Noordwijk, is je vertrouwde specialistische kliniek voor uitmuntende parodontologie, implantologie, esthetische tandheelkunde, endodontologie, kaakgewrichtsproblemen, gebitreiniging, 2D en 3D-röntgenonderzoek, en kaakchirurgische behandelingen. Ook voor preventieve gebitsreiniging kun je zonder verwijzing bij ons terecht.

Als een van de slechts 55 in Nederland door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) getoetste klinieken, zet MondCleanic klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Ons enthousiaste team, ondersteund door state-of-the-art apparatuur en ISO-gecertificeerde werkwijzen, is er om je de best mogelijke zorg te bieden.

Hooggekwalificeerde Specialisten in Mondzorg

Onze kwaliteitsgeregistreerde specialisten en in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten zijn allemaal hooggekwalificeerde en ervaren professionals. Zij maken je behandeling zo aangenaam mogelijk, met je glimlach als ons belangrijkste kwaliteitskeurmerk. Je gezonde mond is ons succes!

Sfeervolle Vestiging in Centraal Noordwijk

Ons sfeervol pand, een stuk industrieel erfgoed, straalt een prettige huiskamersfeer uit. Bij MondCleanic voel je je direct op je gemak. De praktijk is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Hoogste Standaarden in Praktijkhygiëne

Als toonaangevende kliniek voor mondzorg, zet MondCleanic de hoogste normen voor praktijkhygiëne. Wij volgen de strengste richtlijnen en zorgen na iedere behandeling voor een intensieve reiniging van onze behandelkamers en apparatuur.


MondCleanic staat klaar om je te verwelkomen in onze kliniek in Noordwijk. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een gezondere en gelukkigere glimlach!

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl