Dé plek voor uw mondzorg

De kliniek

MondCleanic is een specialistische verwijskliniek voor parodontologie, implantologie, esthetische tandheelkunde, endodontologie, kaakgewrichtsproblemen, gebitreiniging, 2D en 3D-röntgenonderzoek en kaakchirurgische behandelingen. U bent ook -zonder verwijzing- van harte welkom voor een preventieve gebitsreiniging.

MondCleanic is een van de ongeveer 55 klinieken in Nederland die succesvol zijn getoetst door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij MondCleanic centraal. In onze vestiging, sfeervol gelegen in hartje Noordwijk, staat ons enthousiaste team voor u klaar. Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan ons team, onze praktijk, onze apparatuur en onze ISO-gecertificeerde werkwijze.

Onze kwaliteitsgeregistreerde specialisten en in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten zijn allemaal uitstekend gekwalificeerde en ervaren professionals die ervoor zorgen dat uw behandeling zo gemakkelijk mogelijk verloopt. Wij maken uw mond graag gezond en blij. Uw glimlach is ons belangrijkste kwaliteitskeurmerk!

Onze sfeervolle vestiging in hartje Noordwijk

Onze vestiging zit in een prachtig en sfeervol pand. De wachtkamer is een ruimte met een prettige huiskamersfeer. Bij binnenkomst voelt u zich direct op uw gemak. MondCleanic® zit in hartje Noordwijk en het pand is industrieel erfgoed. Onze vestiging is gemakkelijk te bereiken en in de buurt vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Praktijkhygiëne staat hoog in het vaandel

Van een professionele en innovatieve kliniek voor mondzorg mag u de hoogste praktijkhygiëne verwachten. Onze behandelkamers worden intensief gereinigd en wij werken volgens de strengste richtlijnen op het gebied van hygiëne.

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl