U komt langs voor een eerste afspraak

De eerste afspraak

Nadat u via deze website of telefonisch een afspraak heeft gemaakt, komt u langs voor een consult. Tijdens deze eerste afspraak zijn wij verplicht om uw identiteit te controleren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Verder verzoeken we u om een recente medicijnlijst (verkrijgbaar bij uw apotheek) mee te brengen en een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Verwezen voor tandvleesproblemen

Bij gingivitis of parodontitis verrichten onze parodontologen of in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten tijdens de eerste afspraak een mondonderzoek en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. In dat behandelplan staat vermeld welke behandelingen nodig zijn voor u, en wat de behandeling gaat kosten. Tevens ontvangt u een kopie van het behandelverslag dat naar uw tandarts wordt gestuurd. 

Voor intakes in het geval van gingivitis dienen behandelcodes M01, Mo2 of M03 te worden gebruikt.  Voor intakes in het geval van parodontitis worden – afhankelijk van de situatie in de mond – de behandelcodes T11 of T12 en röntgenfoto’s met code X10 in rekening gebracht

Verwezen voor een chirurgische ingreep

Indien u bent verwezen voor chirurgie dan is de eerste afspraak een intake-afspraak bij een van onze parodontologen. Tijdens deze afspraak doen we onderzoek naar uw aandoening en/of wensen en bespreken dit direct met u. We doen u het meest optimale behandelvoorstel en indien mogelijk bespreken we mogelijke alternatieve behandelingen met de voor- en nadelen daarvan. Uitstellen of niets doen kan bijvoorbeeld in sommige gevallen een goed alternatief zijn.

Na de intake ontvangt u een begroting en een kopie van het behandelverslag dat naar uw tandarts wordt gestuurd. 

Voor deze intakes worden vaak behandelcode C28 (uitgebreid onderzoek t.b.v. opstellen en vastleggen behandelplan) en röntgenfoto’s met code X10 in rekening gebracht

Eigen inzet om uw mond gezond te houden

Daarnaast hechten wij er grote waarde aan, dat u niet alleen begrijpt hoe de parodontale problemen zijn ontstaan en wat de behandelingsmogelijkheden en beperkingen zijn, maar ook wat u zelf dient te doen om uw mond zolang mogelijk gezond te houden.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl