Wat bepaalt de kwaliteit?

Kwaliteit

Hoe zorgen wij voor een hoge kwaliteit van behandelingen? Is het onze professionele organisatie met vriendelijke en vakkundige medewerkers? Zijn het de goede beoordelingen van onze klanten? De efficiënte en soepele werkprocessen? De innovatieve praktijkruimte met moderne apparatuur? Of is het de optimale praktijkhygiëne?

Wij denken dat al deze redenen een rol spelen in de hoge kwaliteit die wij u bieden. Ons uitgangspunt is: de patiënt staat centraal. U dus. Pas als u tevreden bent, weten wij dat we de beste mondzorg bieden.

Straumann implantaten met levenslange garantie

Zwitserse precisie en kwaliteit met levenslange garantie. Het door ons gebruikte Straumann SLActive implantaat wordt in vloeistof bewaard en heeft een aanzienlijk hogere hechting dan andere systemen. Er zijn inmiddels ruim 14 miljoen Straumann- implantaten geplaatst en de belangrijke verschillen met andere implantaatsystemen zijn: kwaliteit, technologie en onderzoek

Met een sterk team zorgen wij voor tevreden klanten

Ons professionele team helpt onze klanten vakkundig, met een duidelijk behandelplan, in een prettige omgeving. En dat werkt! Onze patiënten waarderen onze aanpak en komen graag terug. Lees hier wat onze patiënten vertellen.

Innovatieve praktijkruimte en transparante werkprocessen

Onze behandelkamers en poliklinische operatiekamer voldoen aan alle moderne eisen en zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en geavanceerde instrumenten. MondCleanic was de eerste kliniek met een ISO-9001 certificering. Dat houdt in dat wij een optimaal functionerend kwaliteitsmanagementsysteem gebruiken waarbij alle werkprocessen transparant zijn en onder supervisie staan van een onafhankelijke partij. Veilig en betrouwbaar dus.

Onze kwaliteitskeurmerken

MondCleanic is ISO 9001 gecertificeerd en is een van de ongeveer 55 instellingen in Nederland die succesvol zijn getoetst door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Onze parodontologen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en onze in parodontologie gespecialiseerde mondhygiënisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl