Tandvlees Problemen? Krijg een Aantrekkelijke Glimlach met Gezond Tandvlees

Aantrekkelijke Glimlach door Gezond Tandvlees

  • Voorkom Tandverlies

  • Reduceer Pijn en Ongemak

  • Verminder Ontstekingen

Het Belang van Nazorg en Je Mondhygiëne

Heb je mondklachten of tandvleesontsteking? Samen hebben we dit verholpen, onder andere met professionele gebitsreiniging. Goede nazorg is dan essentieel. Je wilt immers blijven genieten van een gezonde mond. Na je tandvleesbehandeling bij onze mondhygiënisten, werken we samen actief aan blijvend herstel van je tandvlees. Met de juiste mondhygiëne geef je tandplak geen kans meer! We laten je zien hoe je goed poetst en de ruimtes tussen je tanden en kiezen reinigt. Je neemt de dagelijkse schoonmaak in handen – de beste nazorg heb je letterlijk zelf in de hand.

Controlebehandeling en Conditieverbetering

Heb je een of meerdere tandvleesbehandelingen ondergaan? Een controlebehandeling is dan noodzakelijk om het resultaat op het gewenste niveau te houden, of zelfs te verbeteren!

Controle van je Tandvlees

We kijken naar eventuele restpockets en de aansluiting tussen het tandvlees en de tand. Met een speciale kleurstof traceren we tandplak en controleren we of je je gebit goed reinigt.

Behandeling van je Tandvlees

Na de controle optimaliseren we de tandvleesconditie met reiniging en gepersonaliseerde instructies. Zo nodig vragen we hulp van een parodontoloog. We sluiten af met het reinigen en polijsten van je gebit en plannen een nieuwe nazorgafspraak.

Hoelang duurt een Controlebehandeling?

Meestal neemt de behandeling ongeveer 45 minuten in beslag. We controleren je gebit nauwkeurig en beantwoorden al je vragen. Je dagelijkse aandacht voor gebitsreiniging en mondhygiëne maakt de behandeling sneller.

Besteed Aandacht aan je Tanden en Kiezen

Wil je je tanden en kiezen zo lang mogelijk behouden? Goede mondhygiëne en regelmatige nazorg zijn essentieel. Bezoek ook je eigen tandarts voor periodieke controles en laat ons je tandvlees regelmatig controleren. Houd je aan de afspraken, specifiek voor je gebit, en kom meestal iedere drie maanden voor een controlebehandeling.

Heb je vragen over nazorg, mondhygiëne of een controlebehandeling? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl