Anna Byraki Msc. | Gnatholoog en Oraal & Maxillofaciaal Radioloog

AnnaAdamantia Anna Byraki heeft in 1999 de opleiding tot tandarts afgerond aan de Universiteit Carol Davila van Boekarest. Van 1999 tot 2004 heeft Anna in Griekenland als algemeen tandarts gewerkt bij verschillende privé praktijken en bij het Griekse Militaire Ziekenhuis.

Vanaf 2004 studeerde zij Orale Radiologie aan de Universiteit van Athene waar zij in 2008 de master of science titel in orale en maxillofaciale radiologie behaalde. In 2012 begon Anna haar 3-jarige opleiding in Orale Kinesiologie bij Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In 2015 behaalde zij daar haar tweede master of science titel in gnathologie. Anna is lid van European Academy of Orofacial Pain and Dysfunction (EAOPD).

Door de jaren heen heeft zij meerdere presentaties en artikelen gepubliceerd.

Een gnatholoog is een tandarts-specialist gespecialiseerd in behandeling van pijn in het gezicht en problemen met kauwen. Daarnaast is de gnatholoog deskundig in een aantal zogenaamde slaapstoornissen gerelateerd aan het kauwstelsel.

Een Oraal & Maxillofaciaal Radioloog is een tandarts-specialist die zich bezighoudt met de uitvoering en interpretatie van diagnostische beeldvorming die wordt gebruikt voor het onderzoeken van de craniofaciale , tandheelkundige en aangrenzende structuren.

Deze behandelingen worden door Anna Byraki uitgevoerd

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl