Eva Tromp MSc. | Erkend Endodontoloog

EvaEva Tromp is tandarts-endodontoloog (tandarts gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen), erkend door de Nederlandse vereniging voor Endodontologie (NVvE). In 2008 is zij als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam(ACTA). Daarna heeft zij bijna tien jaar als algemeen tandarts gewerkt, in deze periode heeft zij veel praktijkervaring op gedaan en meerdere cursussen gevolgd in het binnen- en buitenland. In 2017 is zij gestart met de Master of Science opleiding Endodontologie aan het ACTA. In 2020 is zij afgestudeerd als tandarts-endodontoloog.

Een tandarts-endodontoloog voert complexe wortelkanaalbehandelingen uit. Dit zijn vaak langere behandelingen (van ongeveer 2 uur) waarbij precisie van groot belang is en de behandelingen onder vergroting met microscoop worden uitgevoerd.

Daarnaast houdt een tandarts-endodontoloog zich bezig met lastige vraagstukken op het gebied van wortelkanaalbehandelingen, zoals onbegrepen pijnklachten, aanhoudende kiespijn of ontstekingen aan tanden of kiezen.

Deze behandelingen worden door Eva Tromp uitgevoerd

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl