ISO-9001 voor steriliteit en organisatie

Hygiëne

MondCleanic heeft een naam hoog te houden als het gaat om praktijkhygiëne. De reden is simpel: wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. In onze moderne en goed uitgeruste behandelkamers gebruiken we vakkundig gereinigde instrumenten.

Hygiëne staat bij ons volledig onder controle

Na elke behandeling reinigen, desinfecteren (én steriliseren) we de instrumenten. Na het reinigen en desinfecteren verpakken we alle instrumenten en worden ze geseald. Met dit gecontroleerde proces kunnen we een optimale hygiëne waarborgen. Voor een veilig en fijn gevoel.

Met ’touch free’ apparatuur als instructievoorbeeld

Onze brandschone behandelkamers hebben ‘touch free’ apparatuur. Daardoor weet u zich verzekerd van een hygiënische behandeling. En ook onze glazen toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen. Klinkt het als een sciencefictionfilm?

Dan is het leuk om te weten dat onze praktijk en werkwijze figureren in een instructiefilm over praktijkprocessen en praktijkhygiëne. Deze film is gemaakt in samenwerking met de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl