Geavanceerde CBCT 3D-scan

Het Belang van 3D-Beeld in Tandheelkunde: CBCT-Scan bij MondCleanic

 

Wat is een CBCT-Scan? Ontdek de 3D Röntgenfotografie

Heb je pijnklachten in je gebit of kaak? Dan heeft je tandarts mogelijk een CBCT-scan aanbevolen. Deze afkorting staat voor Cone Beam Computer Tomografie, een revolutionaire technologie binnen de tandheelkunde die details van je aangezicht, gebit, kaakzone en holtes toont.

Wie Vraagt jouw CBCT-Scan bij MondCleanic Aan?

Een 3D-scan kan worden aangevraagd door verschillende specialisten, zoals je tandarts, kaakchirurg of implantoloog. Bij MondCleanic staan we klaar om je te helpen, ook als je doorverwezen bent door een externe specialist.

Wanneer Heb je een 3D CBCT-Scan Nodig?

Heb je extra duidelijkheid nodig die niet op een andere manier verkregen kan worden? De 3D-scan kan helpen bij het identificeren van pijn, voorbereiding op chirurgische ingrepen, het meten van kaakbot voor implantologie, en meer.

Hoe Werkt jouw CBCT-Scan bij MondCleanic?

Je CBCT-scan maken is snel en pijnloos, en duurt slechts 15 seconden. Je moet stil blijven staan om scherpe beelden te krijgen, die worden geanalyseerd door onze gespecialiseerde orale en maxillofaciale radioloog.

Vragen over jouw CBCT-Scan?

Ben je doorverwezen voor een CBCT-scan bij MondCleanic en heb je daar vragen over? Neem contact met ons op. Ons team van experts in tandheelkundige 3D-beeldvorming staat voor je klaar. We begrijpen het belang van gedetailleerd beeld in de moderne tandheelkunde en streven ernaar je de best mogelijke zorg te bieden.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl