Last van mondproblemen?

MondCleanic helpt u aan een gezonde mond

Helaas zijn er behoorlijk wat mensen die last hebben van hun mond. En dat is jammer, vaak ook pijnlijk én kan flinke onzekerheid veroorzaken. Schone en gezonde tanden/tandvlees maken een mens gelukkiger, zelfverzekerder én aantrekkelijker. Iedereen wil zorgeloos kunnen lachen. Zonder problemen eten. Zonder gêne met anderen praten. Zonder pijn door het leven gaan. Gelukkig kunnen wij u daar goed bij helpen, met verschillende behandelingen. Het doel? Een gezonde mond met een blije eigenaar.

Professionele verwijskliniek

Ons team van specialisten is gericht op de behandeling van mond- en tandvleesproblemen. We verhelpen problemen én helpen nieuwe problemen te voorkomen. Ook voor esthetische problemen en verfraaiende behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij onze kliniek terecht voor:

Het MondCleanic 5-stappenplan

Natuurlijk leveren we maatwerk op basis van uw klachten, problemen en wensen. Toch zijn er op hoofdlijnen 5 stappen in het behandeltraject te onderscheiden. Van het maken van een afspraak, de eerste afspraak, het behandelplan en de behandeling tot de controle en evaluatie.

Naast uw tandarts

We zijn een gespecialiseerde verwijskliniek op het vakgebied van specialistische tandheelkundige behandelingen. Het uitvoeren van halfjaarlijkse tandartscontroles, het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen laten we dan ook graag over aan de specialist op dat gebied: uw eigen tandarts.

Wilt u meer informatie over onze mondzorg en behandelingen? Neem contact met ons op, u bent van harte welkom.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl