Een blije mond laat je lachen!

Behandelingen

Wie wil er nou niet lekker voluit kunnen lachen? Of verleidelijk… En wie wil er nou niet zonder problemen álles kunnen eten? Iedereen toch? Helaas zijn er nog veel mensen die soms flink wat last hebben van hun mond. En dat is jammer, want een frisse adem en schone en gezonde tanden maken mond én mens natuurlijkerwijs aantrekkelijk. Gelukkig is er eenvoudig wat aan te doen. Met als  eindresultaat: een gezonde blije mond die je laat lachen!

Hoe kan MondCleanic® mij hierbij helpen?

Ons team van specialisten behandelt mond- en tandvleesproblemen én helpen nieuwe problemen te voorkomen. Dit kunnen preventieve behandelingen of het plaatsen van implantaten zijn, behandelingen van tandvleesontsteking (gingivitis / parodontitis) of andere chirurgische ingrepen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen, het weghalen van tandvlees bij een “gummy-smile” (tandvleeslach) of juist een recessie weer bedekken bij teruggetrokken tandvlees.

Ook is het mogelijk om esthetische problemen op te lossen of uw gebit verder te laten verfraaien met bijvoorbeeld facings door onze restauratief specialist.

Bekijk het 5-stappenplan voor de pragmatische werkwijze van MondCleanic.

Kan ik bij MondCleanic® terecht voor het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen?

De hoogste kwaliteit leveren op het vakgebied parodontologie en mondhygiëne is de belangrijkste doelstelling van MondCleanic. Onze specialisatie is het oplossen van tandvleesproblemen. Het vullen van gaatjes of andere tandheelkundige behandelingen laten we daarom graag over aan de specialist op dat gebied en dat is uw eigen tandarts.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust even contact op.

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl