Bent u tevreden met uw gebit?

Een mooier gebit geeft zelfvertrouwen

Gezonde tanden en gezond tandvlees zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Maar hoe uw gebit eruit ziet, speelt ook een grote rol. Zeker als u niet tevreden bent. Veel mensen schamen zich bijvoorbeeld voor verkleuringen, slijtage, scheefstand, de vorm van de tanden of het beruchte spleetje tussen de voortanden. Ze durven niet vrijuit te lachen en houden vaak een hand voor de mond. Herkenbaar? Dan biedt het verfraaien en herstellen van het gebit een oplossing. Gebitsverfraaiing maakt het gebit niet alleen mooier, maar geeft ook het zelfvertrouwen een flinke boost.  

Herstellen van gebitsslijtage

Het slijten van het gebit is een normaal proces. Bedenk maar eens wat uw gebit in de loop van de jaren allemaal voor de kiezen krijgt. Niet vreemd dus dat op latere leeftijd de tanden slijten en korter en gevoeliger worden. Soms is er een andere oorzaak van gebitsslijtage, bijvoorbeeld tandenknarsen. Wilt u gebitsslijtage laten herstellen? Dat is het werk van onze kundige restauratief en esthetisch specialist. Als gespecialiseerd tandarts neemt zij uw gebit goed onder de loep. Ze kijkt naar de oorzaak en de ernst van de problemen, luistert goed naar uw wensen en komt met een passend behandelplan.

Wat is esthetische gebitsverfraaiing?

De kracht van onze expert in gebitsverfraaiing ligt in de combinatie van kennis over de functie van het gebit, het palet aan oplossingen, materiaalkunde – bijvoorbeeld flinterdunne (non- prep) facings, (gedeeltelijke) kronen en brugwerk – en orthodontie. Door het combineren van deze verschillende disciplines behaalt ze met minimale ingrepen een maximaal resultaat. Fraai én functioneel. En dus veel tevreden mensen die zich niet meer voor hun gebit hoeven te schamen.

Wat doet een restauratief tandarts?

In de behandelingen gebruikt ze de nieuwste technieken, met de grootste precisie. Daarom werkt ze vaak met een microscoop, zodat ze niets over het hoofd ziet en ieder detail klopt. Zij kan de vorm, de stand en de kleur van tanden en kiezen verfraaien met facings en vulmaterialen. Facings zijn zeer dunne plaatjes van porselein of composiet die op de tanden bevestigd worden. Naast facings gebruikt ze ook kronen, inlays of bruggen. Door te werken met de nieuwste ontwikkelingen en kwalitatieve materialen is er bijna geen verschil te zien met uw natuurlijke tanden. Ze verwijdert zo min mogelijk – en het liefst helemaal niets – van uw gezonde eigen tanden of tandvlees. Het resultaat? Een mooi en vooral ook duurzaam resultaat.

Vooruitblik met een digitale glimlach

Natuurlijk wilt u vooraf een idee krijgen hoe uw verfraaide gebit eruit gaat zien. Daar helpt de techniek een handje bij. We maken namelijk eerst een digitaal ontwerp van uw gebit, waarop alle aanpassingen te zien zijn. Op basis van deze voorspellende foto kunnen we vooraf het resultaat beoordelen. En ook goed kijken naar de kleur van uw gebit (mensen zijn vaak bang voor nep-witte tanden, terwijl dat echt niet nodig is). Wilt u weten wat onze restauratief tandarts voor u kan doen? Neem contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Een esthetische gebitsverfraaiing of herstellen van gebitsslijtage wordt uitgevoerd door:

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl