Tarieven

In de mondzorg gelden door de overheid gereguleerde prijzen. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft voor elke behandeling een prijs vastgesteld met een omschrijving wat die behandeling precies inhoudt. De tarieven per behandeling vindt u terug in de tariefbeschikking tandheelkundige zorg van de NZa.

Krijg ik tandartskosten vergoed?

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste behandelingen. Tandheelkundige zorg voor volwassenen zit niet in het basispakket.

Aanvullende tandartsverzekering

Wilt u de kosten vergoed krijgen? Dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten bij een zorgverzekeraar. Welke behandelingen en hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per verzekeraar. Sla uw verzekeringspolis hierop na of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Wij declareren zoveel mogelijk rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over uw factuur?

Als u vragen heeft over de rekening die u heeft gekregen kunt u gerust contact opnemen, bij voorkeur door middel van een e-mail. Graag ontvangen wij uw bericht binnen 5 werkdagen na ontvangst van de factuur. Ook als u bijvoorbeeld een betalingsregeling wil treffen zien wij uw verzoek binnen 5 werkdagen tegemoet.