Verwijs uw patiënten voor preventieve en parodontologische behandelingen door naar onze parodontologen of mondhygiënisten.

MondCleanic® heeft een professioneel team klaar staan van NVvP erkende parodontologen en zeer ervaren en gedreven mondhygiënisten die allemaal KRM geregistreerd zijn. Het MondCleanic® team gaat vanzelfsprekend zorgvuldig om met de wensen van u en die van uw patiënten.

.

Verwijzen naar MondCleanic bespaart tijd en kosten

De geïntegreerde samenwerking tussen onze parodontologen en de mondhygiënisten zorgt ervoor dat er niet steeds opnieuw met het parodontologieprotocol gestart hoeft te worden. Dit bespaart kosten en tijd en we voorkomen ermee dat uw patiënt in een later stadium niets meer vergoed krijgt van de zorgverzekeraar!

Verwijzen? U houdt de regie in handen.

U bepaalt uiteraard zelf of u wilt verwijzen voor een behandeling door onze mondhygiënist of parodontologen. Ook een voorstel voor verwijzing naar de parodontologen door onze mondhygiënisten, zal uitsluitend doorgang vinden na uw goedkeuring.

Waarom uw patiënten verwijzen naar MondCleanic?

MondCleanic staat sinds de start in 1994 voor de allerhoogste kwaliteit en service. Dat wij als eerste mondhygiënepraktijk in Nederland ISO gecertificeerd werden, is dan ook iets waar wij trots op zijn. In 2016 is MondCleanic door de NVvP geverificeerd en dat betekent dat de parodontologen ook bij MondCleanic NVvP erkend zijn.