Eenvoudig verwijzen naar onze parodontologen of mondhygiënisten

Verwijs uw patiënten voor parodontologische behandelingen of chirurgie door naar onze parodontologen of mondhygiënisten. MondCleanic® heeft een professioneel team klaar staan van NVvP erkende parodontologen en zeer ervaren en gedreven mondhygiënisten die allemaal KRM geregistreerd zijn. Het MondCleanic® team gaat vanzelfsprekend zorgvuldig om met de wensen van u en die van uw patiënten.

Parodontale diagnostiek en behandeling

Voor patiënten die op grond van de PPS gescreend zijn in categorie 2 of categorie 3 is verdergaande parodontale diagnostiek geïndiceerd om de daadwerkelijke parodontale behandelingsbehoefte vast te stellen. Het verlengde onderzoek, de daaruit voortvloeiende behandelingen en de nazorg verlopen altijd volgens een geprotocolleerd volgtijdelijk traject van behandelingen. Deze aanpak is voorwaardelijk voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Advies of behandeling na eerdere behandeling

Zijn sommige van uw patiënten reeds uitgebreid parodontaal behandeld? Maar heeft de behandeling niet het beoogde resultaat behaald? Is er sprake van terugval? Dan verwijst u voor verder advies of behandeling ook naar MondCleanic.

Acute parodontale problemen?

Voor patiënten met acute problemen, zoals bijvoorbeeld Anug/Anup, stellen wij alles in het werk om die op uiterst korte termijn te behandelen. Informeer ons direct per e-mail of telefoon. Dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak met uw patiënt!

Parodontale chirurgie op meerdere gebieden

Wij zijn u en uw patiënten ook graag van dienst bij overige verwijzingen op parodontaal gebied zoals:

  • Flap-operatie
  • Klinische kroonverlenging
  • Recessiebedekking
  • Extraheren verstandskiezen
  • Apex resectie

Verwijzen? U houdt de regie in handen.

U bepaalt uiteraard zelf of u wilt verwijzen voor een behandeling door onze mondhygiënist of parodontologen. Ook een voorstel voor verwijzing naar de parodontologen door onze mondhygiënisten, zal uitsluitend doorgang vinden na uw goedkeuring.

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl