Kies voor kwaliteit en professionaliteit!

Waarom MondCleanic

Met een goed verzorgd gebit straalt u zekerheid uit. U staat steviger in uw schoenen en personen om u heen merken dat. Door een stralende mond zullen mensen makkelijker op u afstappen. U bent immers leuk om naar te kijken! Lees hier de hoofdredenen om voor ons te kiezen of maak gelijk een afspraak.

Persoonlijke aandacht: u staat centraal

Een vriendelijke ontvangst en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd centraal. Onze specialisten en mondhygiënisten informeren u uitgebreid en zijn er voor u als u vragen heeft. Maar natuurlijk ook om u gerust te stellen als dat nodig is. Overtuig uzelf en bekijk waarom onze patiënten graag bij ons een afspraak maken.

Professionele zorg speciaal voor u

Wij werken altijd met vakbekwame mensen. MondCleanic® stelt strenge eisen aan haar werkomgeving en is zeer selectief bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Uw mond verdient immers een professionele behandeling. Daarom controleert een extern bureau continu ons gecertificeerd kwaliteitsmanagement-systeem. Zo blijven we ons altijd ontwikkelen.

Moderne techniek voor de beste zorg

Aan onze apparatuur stellen we zo hoog mogelijke eisen. Zo beschikken onze behandelkamers en poliklinische operatiekamer over de nieuwste apparaten en krijgt u de beste zorg. We werken met ‘touch free’ apparatuur waarmee we een hygiënische behandeling waarborgen. Tevens maken we gebruik van medische toetsenborden en instrumenten die geseald zijn. Zo werken we altijd hygiënisch, innovatief en professioneel!

Strenge hygiëne-eisen voor een 100% veilig gevoel

Om uw behandeling optimaal te laten verlopen, hanteren wij strenge eisen met betrekking tot het reinigen en steriliseren van apparatuur en instrumenten. Zo zijn onze instrumenten geseald verpakt. Een lekker veilig gevoel!

Wilt u zelf ervaren waarom klanten voor ons kiezen?

Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u snel verder!

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl