Goed voorbereid in vijf stappen

Het 5-stappenplan van MondCleanic®

 

Stap 1: Afspraak maken

Telefonisch een afspraak maken kan tijdens werkdagen maar u kunt bij uw inschrijving ook aangeven indien het handiger is als wij telefonisch contact met u opnemen of dat u er de voorkeur aan geeft dat we u per e-mail een voorstel sturen voor een afspraak op een voorkeursdag of tijd. Na het maken van de afspraak ontvangt u per e-mail een afspraakbevestiging en extra informatie over uw eerste afspraak. Het kosteloos verplaatsen van afspraken kan tot 48 uur voor de afspraak.

Stap 2: Eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak onderzoekt een specialist uw mond. Ook worden er vragen gesteld over uw verdere gezondheid in relatie tot uw klachten en doen we onderzoek naar uw aandoening en/of wensen die we direct met u bespreken. 

Stap 3: Behandelplan

In het behandelplan leggen we vast welke behandeling wij voorstellen en in welke periode deze behandeling plaatsvindt. Ook bespreken we de specifieke verrichtingen die wij gaan uitvoeren en maken we hier afspraken voor. Tot slot krijgt u een overzicht van de te verwachten kosten en eventueel nog aanvullend advies voor uw mondverzorging tijdens de duur van de behandeling.

Stap 4: Behandeling

Soms komt het voor dat er een chirurgische ingreep nodig is zoals bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen, het weghalen van tandvlees bij een “gummy-smile” (tandvleeslach) of juist een recessie weer bedekken bij teruggetrokken tandvlees. Dat doen we altijd in goed overleg met u en met uw tandarts. 

Ook implantologie, röntgenonderzoek, esthetische tandheelkunde of behandelingen voor kaakklachten doen we in samenspraak met uw tandarts. 

Heeft u klachten die een tandvleesbehandeling vereisen? Dan vertelt de mondhygiënist of de parodontoloog u duidelijk wat er allemaal gaat gebeuren. De mondhygiënist reinigt de verdiepte pockets grondig waardoor de tandplak en het tandsteen verwijderd worden.

Stap 5: Evaluatie en controlebehandelingen

Na uw behandeling maken we weer een afspraak, dit keer voor een evaluatie. Nu controleren we of de behandeling goed is aangeslagen. Zijn uw klachten verdwenen? Of denken wij dat u baat heeft bij een vervolgbehandeling?

Voor een levenslang behoud van uw tanden is het essentieel om periodiek terug te komen voor nazorg. Als u daarnaast uw mond schoonhoudt zoals wij u hebben laten zien, weet u zeker dat u van een optimale mondgezondheid profiteert.

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl