Nieuwe tanden en kiezen binnen één dag!

Is uw gebit niet compleet?

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist, dan heeft u daar in het dagelijks leven mogelijk hinder van. Eten of praten kan lastiger zijn en veel mensen met ontbrekende gebitselementen schamen zich om voluit te lachen. Dat geldt vaak ook voor mensen met een kunstgebit of plaatje; een uitneembare gebitsprothese. Heeft u dagelijks last van uw gebit, of eigenlijk van de ontbrekende tanden of kiezen? Dat is zeer vervelend. Dat gevoel van ongemak kan er zelf toe leiden dat u zich onzeker voelt en minder lekker in uw vel zit. 

Heeft u weleens aan een implantaat gedacht?

Als u graag weer ongehinderd en zonder zorgen wilt kunnen praten, lachen, kauwen en afbijten, dan is een implantaat mogelijk dé oplossing voor u. Een implantaat benadert uw eigen gebit heel erg goed. Uw tanden en kiezen zitten met tandwortels vast in uw kaak. Implantaten zijn een soort kunstmatige tandwortels en worden vastgeschroefd in het kaakbot. Boven op het implantaat komt dan een kroon, brug, klikgebit of zelfs een compleet vast gebit. Het grote verschil met andere oplossingen is dat een implantaat voelt alsof het uw eigen gebit is. De tanden en kiezen zitten immers vast in uw kaak.

Straumann implantaten met levenslange garantie

Bij MondCleanic staat een gezonde en blije mond centraal. Dat merkt u in onze werkwijze, kwaliteit en professionaliteit. Daarom plaatsen we alléén Straumann SLActive implantaten met levenslange garantie. Deze hoogwaardige implantaten zijn gemaakt met Zwitserse precisie en kwaliteit. Ze hebben een specifiek oppervlak dat vele voordelen biedt ten opzichte van andere implantaten, waaronder een kortere behandelperiode. Straumann en MondCleanic geven een levenslange garantie op originele Straumann producten. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Trekken en plaatsen op één dag

Natuurlijk starten we met een consult en mondonderzoek. We beoordelen goed of u in aanmerking komt voor implantaten. Uw kaak, het kaakbot, moet geschikt zijn. Is dat het geval? Dan maken we een afspraak voor het trekken van uw tanden/kiezen en het plaatsen van implantaten. Vaak is zelfs mogelijk om nieuwe tanden/kiezen te plaatsen op de dag dat uw eigen gebitselementen worden getrokken. Hoe dat kan? We maken gebruik van de modernste apparatuur, een geheel digitale werkwijze en een goede voorbereiding. Het grote voordeel? U bent niet tijdelijk tandeloos en u hoeft geen uitneembare prothese te dragen. Er is bijna geen verschil met natuurlijke tanden bij de tijdelijke en definitieve oplossing. Is directe tandvervanging ook voor u een optie? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over.

Implantologie wordt uitgevoerd door:

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl