Snel van die slechte adem af

Slechte adem

Een slechte adem hebben, of in vaktermen halitose, is een vervelende kwaal waardoor u zich erg onzeker kunt voelen. Als kauwen op een pepermuntje niet meer voldoende is, doet u er goed aan om contact op te nemen voor een afspraak. MondCleanic behandelt veel klachten die met slechte adem te maken hebben en ook u helpen wij hier graag van af.

Wat veroorzaakt slechte adem?

Chronisch slechte adem of halitose wordt veroorzaakt door bacteriën. Deze bacteriën bevinden zich in de mond, neus of keelholte. Als bijvoorbeeld de mondgezondheid niet in evenwicht is, of als er sprake is van andere gezondheidsklachten, dan kan halitose het gevolg zijn. In sommige gevallen vormen problemen met de maag of keelholte de oorzaak van de slechte adem, maar veel vaker komt dit door bacteriën op de tong of door problemen met tanden en tandvlees. Ontstoken tandvlees is een bekende veroorzaker van halitose.

Heeft u last van slechte adem? Maak dan nu een afspraak! Wij stellen de oorzaak vast en behandelen snel de halitose. Soms zijn goede mondzorginstructies al voldoende!

Schrijf u in als patiënt >

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl