Waarom MondCleanic®? Patiënten vertellen

Patiënten vertellen

U wilt natuurlijk de beste mondzorg voor uzelf en uw gezin. Kiezen voor MondCleanic is dan een verstandige keuze. Met onze persoonlijke aanpak en hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en praktijkhygiëne bent u verzekerd van optimale specialistische mondzorg. Onze patiënten weten dat al jaren. Lees daarom hier hun ervaringen.

Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt. Mascha en haar team zijn niet alleen vakkundig, maar ook erg vriendelijk. Dat merk je aan alles. Als je wordt opgehaald, gebeurt dat op tijd en altijd met een glimlach. Het is een heel prettige omgeving om behandeld te worden, je waant je niet in een medische kliniek. Ik denk er ook niet aan dichter bij huis een mondhygiënist te zoeken en rij de komende jaren met plezier weer een eind om voor de behandelingen.” – Rob uit Hazerswoude

Vroeger durfde ik niet naar de tandarts en lag nachten wakker van een afspraak. Inmiddels voel ik mij op m’n gemak als ik in de stoel lig. Het is erg fijn dat je met een spiegeltje mee kunt kijken. Ik ben ook blij dat ze, voordat er iets in je mond wordt gebracht, precies vertellen wat ze gaan doen, waarom ze iets doen en met welke apparatuur. Dat geeft mij een heel veilig gevoel. Van mijn angst ben ik inmiddels helemaal af. Zonder Mascha en haar team was dat niet gelukt.” – Marianne uit Noordwijk

Voor mij draait het om drie K’s. De klantvriendelijkheid is prima in orde. Ook de kwaliteit is onomstreden. Mijn gebit wordt zeer serieus schoongemaakt. Het preventieve werk van een mondhygiënist is ook kostenefficiënt. Sinds ik hier geregeld kom, heb ik geen gaatjes meer en spaar zo dure tandartsbehandelingen uit. Ook met de hygiëne zit het meer dan goed. Je zou denken dat het overal zo goed geregeld is. Maar als ik weleens vertel hoe steriel ze bij MondCleanic werken, dan zegt niemand dat het bij hem ook zo is.” – Rene uit Voorhout

Enthousiaste aanbevelingen van patiënten via Zorgkaart Nederland

Een prachtige praktijk met de modernste apparatuur en nieuwste sterilisatietechnieken. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat de mensen die er werken zo gepassioneerd bezig zijn met hun vak. De zeer professionele mondhygiënistes nemen uitgebreid de tijd voor je. Je tanden worden echt schoon en je krijgt heel goede instructies.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd! Het begint al in de wachtruimte; ruim assortiment, up to date magazines…er is werkelijk overal aan gedacht. De ruimtes zijn super schoon, mooi en comfortabel. De sms berichten en het email bericht om je aan je afspraak te herinneren. Kan echt werkelijk NIETS negatiefs bedenken! Er wordt info gegeven, mee gedacht, je krijgt proefjes mee en alles is hypermodern. Kan nog wel even doorgaan en ik kijk altijd weer naar de volgende behandeling uit! Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Mascha en haar team zorgen altijd voor “keep smiling”. Dat geldt niet alleen voor de prachtige locatie maar vooral ook met de menselijke professionaliteit waarmee relaties worden behandeld en benaderd. En daar het toch om. Wij komen er inmiddels al jaren en kunnen dus een beetje zeggen: zo hoort het in de gezondheidszorg.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Sinds 1996 bezoek ik 4 keer per jaar Mascha Nieuwenstein. Ik ben vol lof over de behandelingen. Mascha is professioneel, vakkundig en de praktijk is schoon en up to date. Ik waardeer de goede adviezen en alerteringen voor de behandelingen.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.3)

Accuraat, eenvoudige planning online, vriendelijke doch zeer professionele medewerkers, prachtige locatie, ruime professionele behandelkamers met veel zorg ingericht en subliem onderhouden, TOP HYGIENE, direct resultaat na behandeling(en). Ik zal de MondCleanic Mascha Nieuwenstein te Noordwijk zeker aanbevelen aan bekenden. Ik als patiënt dien van verder weg te komen (Eindhoven) en heb voor de mondzorg zeker de te overbruggen afstand en tijd over.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.8)

Een geweldige, vooruitstrevende praktijk! Ik zou deze praktijk bij iedereen aanbevelen. Aardige mensen, en aandacht voor de klanten. Top!
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Professioneel en zorgvuldig in alles. Van afspraken, herinneringen, wijzigingen tot en met de behandeling zelf. Mascha zelf is wel de beste van de drie die mij nu hebben behandeld in de afgelopen jaren.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.5)

Dit is een praktijk met 100% service en vakmensen, je laat je met plezier behandelen in zo’n accommodatie . Complimenten voor Uw praktijk en Uw medewerkers.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Iedereen is altijd vriendelijk, en alles ziet er heel mooi en verzorgd uit. Kan het iedereen aanraden.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Onder de indruk van vernieuwende concept. Gastvrije ontvangst in dito locatie. Uitstekende kwaliteitscontrole en nuttige (toepasbare) adviezen. Nieuwe norm voor zorg in Nederland.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Zeer professionele dienstverlening en een prachtige huisvesting van de kliniek. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie medewerkster.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.7)

Perfecte organisatie, eersteklas materiaal en eersteklas medewerkers, het is zeker de moeite waard om er een stuk voor om te rijden.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.7)

Zeer professionele praktijk in een prachtige setting. Vooruitstrevend met infovoorziening en (digitaal) afspraken maken. Zeer aan te bevelen!
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.3)

Eventuele geconstateerde ongeregeldheden worden in duidelijke taal uitgelegd, evenals de behandelmethode.
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.5)

Altijd stipt op tijd, van alle gemakken voorzien en behandelingen in een plezierige sfeer. Kan menig zorgverlener een voorbeeld aan nemen!
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Alles – entourage, behandeling en medewerkers – zeer verzorgd. Prachtige locatie, mooie apparatuur. Ook erg handig, de email en sms-alerts voor afspraken.
Zorgkaartnederland.nl – (score 10.0)

Geweldige praktijk en behandelaars met een prima behandeling en service! Well done!
Zorgkaartnederland.nl – (score 9.7)

  • 'Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden patiënt bij MondCleanic.'

    Rob uit Hazerswoude

Uitstekende mondzorg

  • Uitstekend resultaat behandelingen (9,7 score)
  • ISO-9001 certificaat voor organisatie, steriliteit en nascholing

CONTACT

Voorstraat 107
2201 HR Noordwijk
Tel: (071) 3646 730
info@mondcleanic.nl